προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Total Time 15 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω καλά τα αβοκάντο και τα σκουπίζω, χωρίς να τα ξεφλουδίσω. Τα κόβω κατά μήκος στη μέση (περνώντας το μαχαίρι γύρω από το μεγάλο κουκούτσι στο κέντρο τους). Αφαιρώ τα κουκούτσια. Αφήνω κατά μέρος 4 κομμένα μισά και ραντίζω τη σάρκα τους με το μισό χυμό λεμονιού, για να μην μαυρίσει.

  2. Ξεφλουδίζω τα υπόλοιπα 4 μισά αβοκάντο και κόβω τη σάρκα τους σε μικρά κυβάκια. Τα ρίχνω σε ένα μπολ και προσθέτω τις κομμένες ντομάτες, το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό.

  3. Στραγγίζω καλά τον τόνο από το λάδι του, τον κομματιάζω με τα χέρια και τον προσθέτω στο μπολ. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και ανακατεύω προσεκτικά.

  4. Γεμίζω τα κομμένα αβοκάντο με το μείγμα του τόνου και σερβίρω αμέσως.

Keywords: αβοκαντο γεμιστανοσαλατα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Really good!