προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 min Total Time 20 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Βάζω στο μούλτι τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά (τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού και το λάδι) και τα δουλεύω καλά για 1 – 2 λεπτά, μέχρι να φτιάξω μια πάστα λεία και απαλή.
    Τη σερβίρω αμέσως.

Keywords: πάστα ελιάς

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση