προορισμός…γεύση!

Prep Time 25 λεπ Cook Time 90 λεπ Total Time 1 ώρα 55 λεπτά. Servings: 30

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 100-110°C.
    Ρίχνω τα ασπάδια με το αλάτι στον κάδο του μίξερ και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί η μαρέγκα. Χωρίς να σταματήσω το μίξερ προσθέτω κουταλιά-κουταλιά την κρυσταλλική ζάχαρη με να ενσωματωθεί πλήρως και να έχω μια ωραία σφιχτή μαρέγκα.

  2. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω την άχνη με τη βανιλίνη πασπαλιστά, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα με κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω.

  3. Χωρίζω τη μαρέγκα σε 2-3 μέρη και προσθέτω από 2-3 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω απαλά.
    Μεταφέρω τις μαρέγκες σε σακούλες ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και σχηματίζω ροζέτες σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.

  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 1½ ώρα. Σβήνω το φούρνο, ανοίγω λίγο την πόρτα και αφήνω τους μπεζέδες να στεγνώσουν τελείως.

Keywords: μπεζέδες

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign
File under

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση