προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 35 λεπ Total Time 45 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Αδειάζω τα σπασμένα πιπέρια και τον κόλιανδρο σε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο. Πιέζω τις μπριζόλες στο μείγμα αυτό για να καλυφθούν και από τις δύο πλευρές. (Από εδώ και πέρα μοιράζω τα υλικά σε δύο σκεύη ή τις μαγειρεύω σε δύο δόσεις, ανάλογα με το τι θα επιλέξω).

  2. Σε ένα μεγάλο και βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Δυναμώνω ελαφρώς τη φωτιά και προσθέτω τις μπριζόλες. Τις σοτάρω για περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν απαλά.

  3. Σβήνω με το κρασί, πασπαλίζω με το μπούκοβο και αφήνω για 1 λεπτό για να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σβήνω με το ζωμό, ρίχνω αλάτι, χαμηλώνω ξανά τη φωτιά στο μέτριο και μαγειρεύω τις μπριζόλες για 15 - 20 λεπτά, γυρίζοντάς τις μία φορά.

  4. Στο μεταξύ σε ένα μπολάκι ανακατεύω το γιαούρτι και τη μουστάρδα και όταν ολοκληρωθεί το 20λεπτο μαγείρεμα αδειάζω το μείγμα αυτό στο τηγάνι. Ανακατεύω απαλά με μια ξύλινη κουτάλα και μαγειρεύω για 5 λεπτά.
    Αποσύρω από τη φωτιά και μοιράζω τις μπριζόλες σε πιάτα. Περιχύνω με τη σάλτσα του τηγανιού και σερβίρω αμέσως.

Keywords: μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι με σάλτσα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exciting!

Απάντηση