προορισμός…γεύση!

Μανταρίνια ψητά σε σιρόπι με κρασί
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

Μανταρίνια ψητά σε σιρόπι με κρασί

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 10 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω σε ένα κατσαρολάκι το κρασί, την κανέλα, τους αστεροειδής γλυκάνισους, το κάρδαμο και τη ζάχαρη και βράζω για 3 λεπτά (από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός).

  2. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις.

    Καθαρίζω τα μανταρίνια από τη φλούδα τους και με προσοχή, αφαιρώ όσες περισσότερες λευκές μεμβράνες μπορώ. Τα τοποθετώ στριμωχτά σε ένα πυρίμαχο σκεύος που να τα χωράει ακριβώς. Ραντίζω με το σιρόπι και σκορπίζω το θυμάρι και τη βανίλια.

  3. Σκεπάζω με αλουνόχαρτο και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά. Αφαιρώ το αλουμινόχαρτο και συνεχίζω το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμη.

Keywords: μανταρίνια ψητά σε peleano

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση