προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 4 ώρα Total Time 4 ώρες 20 λεπτά.

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Χαράζω σταυρωτά τις ντομάτες στο κάτω μέρος και τις βυθίζω σε ένα μπολ με βραστό νερό για 15-20 δευτερόλεπτα. Έπειτα τις ξεφλουδίζω εύκολα με το χέρι και τις κόβω σε μεγάλα κομμάτια.

  2. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνω το ελαιόλαδο και τις ντομάτες και μαγειρεύω σε σιγανή φωτιά για 15-20 λεπτά.

  3. Πολτοποιώ τις ντομάτες, μαζί με το ελαιόλαδο, στο μύλο των λαχανικών (ή στο μούλτι) και ρίχνω τον πολτό μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνω τη φωτιά και σιγοβράζω για 3-4 ώρες, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι η κέτσαπ να δέσει και να πήξει.

  4. Βάζω την κέτσαπ όσο είναι ακόμα ζεστή σε αποστειρωμένα μπουκάλια που κλείνουν με καπάκι ή σε βάζα και κλείνω καλά. Συντηρείται στο ψυγείο για 1 μήνα.

Keywords: κετσαπ σπιτικη

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση