προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 45 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρω τα κομμάτια των μήλων για 5 - 6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι και τον κόλιανδρο και συνεχίζω το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, μέχρι ο κόλιανδρος να σκορπίσει το άρωμά του. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω κατά μέρος.

Γλώσσες

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180ºC. Λαδώνω ελαφρώς ένα μέτριο, ρηχό ταψί. Απλώνω τις νιφάδες βρώμης σε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο. Αλατοπιπερώνω τα φιλέτα γλώσσας και τα περνάω από τη βρώμη ώστε να παναριστούν καλά και από τις δύο πλευρές. Τα απλώνω με προσοχή στο λαδωμένο ταψί, σε μονή στρώση. Τα ψήνω για 15 λεπτά, μέχρι η κρούστα βρώμης να ροδίσει ελαφρά, γυρίζοντάς τα μία φορά.
    Μοιράζω από 2 φιλέτα σε κάθε πιάτο και προσθέτω το μείγμα των σοταρισμένων μήλων.

Keywords: γλωσσες με κρουστα βρωμης μηλα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση