προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Cook Time 12 mins Total Time 27 mins Servings: 12

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 220°C αερόθερμο και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί, 2 λαμαρίνες του φούρνου.

  2. Ανοίγω το πρώτο φύλλο σφολιάτας (αφήνοντας το χαρτί της σφολιάτας στο κάτω μέρος). Με τη βοήθεια του πλάστη, ανοίγω λίγο τη σφολιάτα για να ισιώσει. Απλώνω σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το φυστικοβούτυρο και πασπαλίζω με τα τριμμένα μπισκότα.

  3. Σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζω να κολλήσει καλά. Με ένα μαχαίρι κόβω σε λεπτές λωρίδες. Πιάνω τις άκρες της κάθε λωρίδας, την στρίβω και κατόπιν τυλίγω σε σπείρα. Μεταφέρω τα σφολιατάκια στις λαμαρίνες, αλείφω με λίγο γάλα και ψήνω στο φούρνο για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

Note

Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε τα σφολιατίνια με μια σάλτσα καραμέλας.

Keywords: Σφολιατάκια,στριφτά,με,φυστικοβούτυρο
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *