προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για τη γέμιση

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύω καλά. Αν δω ότι η γέμιση είναι υγρή μπορώ να προσθέσω λίγη φρυγανιά τριμμένη ή λίγη αμυγδαλόπουδρα.

  2. Απλώνω σε κάθε κομμάτι ζύμης κατά μήκος , μία κουταλιά της σούπας μείγμα. Γυρίζω τις άκρες να ασφαλίσω τη γέμιση και τυλίγω τα πιτάκια σε σχήμα φλογέρας.

  3. Τα τοποθετώ σε πιάτο, τα σκεπάζω με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει η γέμιση.

  4. Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή φριτέζα και μόλις ζεσταθεί τα τηγανίζω σε μικρές δόσεις για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρω αμέσως ζεστά.

Keywords: γαριδοφλογερες με ανθοτυρο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση