Ελαφριά charlotte με ροδάκινα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μια κατσαρόλα βάζω το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο και το αγάρ αγάρ. Βάζω την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύω μέχρι να να δέσει. Αποσύρω από τη φωτιά.
-
Στραγγίζω καλά τα ροδάκινα και κόβω τα μισά, σε μικρούς κύβους και τα άλλα μισά σε φετάκια. Ρίχνω τους κύβους σε ένα μπολ, προσθέτω την κρέμα και ανακατεύω απαλά.
-
Στρώνω μια κλασική φόρμα σαρλότ με μεμβράνη. Βάζω τα μπισκότα σε όρθια θέση, στρώνω και μια σειρά μπισκότων και στη βάση και άφηνω τη φόρμα στην άκρη.
User Reviews
Τι έψαχνα αυτήν την συνταγή