προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 min Cook Time 50 min Total Time 1 hr Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Λαδώνω καλά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί.

  2. Βάζω στον κάδο του μίξερ τα αυγά και τα χτυπάω για 2-3 λεπτά με το σύρμα. Προσθέτω το τυρί κρέμα, το γάλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το αλεύρι, τη μοτσαρέλα, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τα μυρωδικά, τα ντοματίνια, το κρεμμυδάκι, τις λιαστές ντομάτες και τη φέτα (αν την χρησιμοποιήσω) και ανακατεύω. Προσθέτω τα υγρά και ανακατεύω καλά.

  4. Αδειάζω το μείγμα στη φόρμα, ισιώνω καλά την επιφάνεια και ψήνω στο φούρνο για 50 λεπτά. Δοκιμάζω με ένα καλαμάκι και αν βγει καθαρό, βγάζω το κέικ από το φούρνο. Το αφήνω για 10 λεπτά, το ξεφορμάρω και το αφήνω σε σχάρα να κρυώσει.

Keywords: κέικ με ντοματίνια,τυρί κρέμα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση