προορισμός…γεύση!

Prep Time 40 λεπ Cook Time 45 λεπ Total Time 1 ώρα 25 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτω το σκόρδο και σοτάρω για ½ λεπτό, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του.

  2. Ρίχνω τα βλήτα και τη γλιστρίδα κα ανακατεύω με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να γυαλίσουν καλά. Αλατοπιπερώνω, χαμηλώνω ελαφρώς τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα και αχνίζω το φαγητό για 8 - 10 λεπτά, ανακατεύοντας μερικές φορές.

  3. Ρίχνω στην κατσαρόλα τις ντομάτες και 200 ml νερό, ανακατεύω κα αφήνω το υγρό να πάρει μια βράση. Μαγειρεύω για 15 - 20 λεπτά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι τα χόρτα να μαλακώσουν και να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.

  4. Προσθέτω τη φέτα, ελάχιστο (ή καθόλου) αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζω το μαγείρεμα για άλλα 10 - 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μισολιώσει η φέτα. Σερβίρω το φαγητό ζεστό (όχι καυτό) ή χλιαρό.

Keywords: βλιτα γλιστριδα γιαχνιστα με φετα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση