προορισμός…γεύση!

pinit
1 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Βαυαρικά λουκάνικα γεμιστά με τυριά και καυτερή σάλτσα

Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βάζω το ελαιόλαδο σε ένα μικρό κατσαρολάκι να ζεσταθεί. Ρίχνω τις πιπερίτσες και τις σοτάρω για 1 λεπτό. Προσθέτω την πάστα σκόρδου, τη σάλτσα ντομάτας και το αλάτι. Ανακατεύω καλά και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να συμπυκνωθεί.

  2. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύω τα δύο τυριά. Χαράζω τα λουκάνικα, κάθετα στη μέση, προσέχοντας να μην τα κόψω μέχρι την άκρη τους.

  3. Τα ανοίγω λίγο και με ένα κουταλάκι βάζω κατά μήκος, λίγη από την καυτερή σάλτσα. Γεμίζω με αρκετά τυριά και τοποθετώ τα λουκάνικα σε ένα ταψάκι, κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο. Βάζω το ταψάκι στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα λουκάνικα και να λιώσουν τα τυριά.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: βαυαρικά λουκάνικα γεμιστά με τυριά,καυτερή σάλτσα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση