προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 mins Cook Time 15 mins Total Time 35 mins Servings: 4

Υλικά

Για το κρέας

Για το σκορδοβούτυρο

Επιπλέον υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

Για το σκορδάτο άλειμμα

  1. Ανακατεύω όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι και το αφήνω στην άκρη.

Για το κρέας

  1. Σκουπίζω τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν καλά και πασπαλίζω γενναιόδωρα με πιπέρι.
    Ζεσταίνω καλά το bbq σε δυνατή φωτιά. Βάζω το κρέας στην πλάκα, κλείνω το bbq και ψήνω για 5-6 λεπτά σε κάθε πλευρά. Ξεσκεπάζω το καπάκι και αλείφω με την σάλτσα μπάρμπεκιου. Αφήνω το κρέας να καραμελώσει, αποσύρω από τη φωτιά και αλατίζω.

Για τη συναρμολόγηση

  1. Αλείφω τις φέτες του ψωμιού με το σκορδάτο άλειμμα και τις ψήνω για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
    Απλώνω τις δύο φέτες ψωμιού επάνω σε ένα ξύλο κοπής και τις αλείφω με αρκετή bbq sauce. Κόβω το φιλέτο σε λεπτές φέτες και το μοιράζω στα δύο ψωμάκια. Μοιράζω την ντομάτα, το μαρούλι και τελευταίο το αβοκάντο. Ρίχνω 1-2 κουταλιές σάλτσα bbq και σκεπάζω με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.
    Κόβω τα σάντουιτς στη μέση και σερβίρω.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *