προορισμός…γεύση!

Πανεύκολη τουρτίτσα με υπέροχο παγωτό δωδώνη. Απαλό παγωτό με τραγανό παστέλι και τη γλύκα των ροδάκινων.

Τούρτα παγωτό cookie crunch με παστέλι και ροδάκινα

Τούρτα cookie crunch με παστέλι και ροδάκινα

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 1 min Rest Time 1 min Total Time 22 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6 Best Season: Summer

Περιγραφή

Πανεύκολη τουρτίτσα με υπέροχο παγωτό δωδώνη. Απαλό παγωτό με τραγανό παστέλι και τη γλύκα των ροδάκινων. Ότι πρέπει για αμαρτωλές, καλοκαιρινές νύχτες.

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Instructions

Video
Off On

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Bγάζω το παγωτό από την κατάψυξη και το αφήνω για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει λίγο.
  2. Βάζω σε ένα μπολ το τριμμένο παστέλι, τα μπισκότα, το σιρόπι της κονσέρβας και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα.
  3. Παίρνω μια μεγάλη σαλατιέρα και την ντύνω με μεμβράνη (φροντίζω να εξέχει αρκετά από το σκεύος). Βάζω τη μισή ποσότητα παγωτού και την ισιώνω με ένα κουτάλι. Προσθέτω τη μισή ποσότητα από τα πολτοποιημένα ροδάκινα και τη μισή ποσότητα από τα νεκταρίνια.
  4. Σκεπάζω με το υπόλοιπο παγωτό και τις υπόλοιπες ποσότητα των φρούτων (πολτό και νεκταρίνια).
  5. Τέλος, απλώνω την πάστα με το παστέλι και τα μπισκότα και πιέζω καλά για να δημιουργήσω μια ωραία βάση.
  6. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
  7. Ξεφορμάρω με τη βοήθεια της μεμβράνης και στολίζω με λίγα σπασμένα παστέλια.
Keywords: τουρτα cookie crunch παστελι ροδακινα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Really good!