Γρήγορο, εύκολο και χωρίς πολλά υλικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι φρούτο σας αρέσει αρκεί να είναι φρέσκα.
cheesecake χωρις ψησιμο, με φρεσκα συκα
Περιγραφή
Γρήγορο, εύκολο και χωρίς πολλά υλικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι φρούτο σας αρέσει αρκεί να είναι φρέσκα.Υλικά
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Instructions
Video
Off
On
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύω τα τριμμένα μπισκότα, προσθέτω το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω καλά για να δημιουργηθεί ένα λασπώδες μείγμα.
-
Αδειάζω το μείγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και πιέζω για να καλύψω όλη την επιφάνεια.
-
Πλένω καλά τα σύκα και τα σκουπίζω. Κόβω τα μισά στη μέση και τα τοποθετώ περιμέτρικά στη φόρμα, με το κομμένο μέρος προς τα έξω. Βάζω τη φόρμα στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσω στην κρέμα.
-
Βάζω στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα και το χυμό λεμονιού. Προσθέτω την παγωμένη κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη κρέμα. Προσθέτω την ζάχαρη και συνεχίζω το χτύπημα για 3-4 λεπτά ακόμα.
-
Αδειάζω την κρέμα μέσα στη φόρμα, σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω στο ψυγείο για 6-8 ώρες (ακόμα καλύτερα για όλη τη νύχτα).
-
Βγάζω το cheesecake από το ψυγείο, αφαιρώ το μεταλλικό στεφάνι και καλύπτω με τα υπόλοιπα φρέσκα σύκα.
User Reviews
❤️ ❤️ ❤️