προορισμός…γεύση!

Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά

Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 15 mins Total Time 25 mins Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα σαγανάκι (τηγανάκι με δυο χερούλια) ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνω τον καβουρμά που τον έχω ανοίξει με τα χέρια μου.
    Αφήνω σε μέτρια φωτιά να καβουρδιστεί ο καβουρμάς για 3 λεπτά. Κατόπιν προσθέτω τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

  2. Ανακατεύω και μετά από ένα λεπτό ρίχνω τα αυγά. Μόλις πήξει το ασπράδι των αυγών σπάω με ένα πιρούνι τον κρόκο και τον σκορπάω πάνω από το καβουρμά.
    Αλατοπιπερώνω και μετά από 2 λεπτά αποσύρω από τη φωτιά.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σαγανακι με αυγα καβουρμα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Yummy