προορισμός…γεύση!

Χοιρινή τηγανιά με ρακόμελο και πετιμέζι

0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 25 mins Total Time 35 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρέας μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Πασπαλίζω με την πάπρικα και σβήνω με το ρακόμελο. Αφήνω το τηγάνι στη φωτιά για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτω τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού και το πετιμέζι. Συνεχίζω το μαγείρεμα για 3 λεπτά. Ανακατεύω και σερβίρω αμέσως.

Keywords: τηγανιά, χοιρινό, πετιμέζι, ρακόμελο, μεζές, Τσικνοπέμπτη, ρίγανη,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *