προορισμός…γεύση!

Prep Time 17 λεπ Cook Time 12 λεπ Total Time 29 λεπτά. Servings: 50

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και την άχνη και τα χτυπάω για 6-8 λεπτά μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτω τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα για 5 λεπτά ακόμη. Ρίχνω το μπράντι, το χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα και το μαχλέπι. Αναδεύω όλα τα υλικά και προσθέτω το μπέικιν πάουντερ.

  2. Ξεκινάω να ρίχνω το αλεύρι σε 3-4 δόσεις, ζυμώνοντας τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή ζύμη.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C αερόθερμο. Πλάθω κουλούρια των 40 γρ. και τα μεταφέρω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Αλείφω με χτυπημένο αυγό και ψήνω στο φούρνο για 15-18 λεπτά.

Keywords: πασχαλινά κουλούρια βουτύρου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση