προορισμός…γεύση!

Prep Time 13 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 28 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω τα δύο αβοκάντο στη μέση, αφαιρώ το κουκούτσι τους και με ένα κουτάλι αφαιρώ τη σάρκα τους.

  2. Σε ένα μπλέντερ βάζω τα αβοκάντο, τα αμύγδαλα, τη φλούδα από το λεμόνι, αλάτι πιπέρι και το μισό ελαιόλαδο. Πολτοποιώ καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή κρέμα.

  3. Βράζω τα τορτελόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάω ½ φλιτζάνι από το νερό του βρασμού και τα στραγγίζω στο σουρωτήρι.

  4. Σε μια σαλατιέρα βάζω την κρέμα αβοκάντο και προσθέτω το νερό του βρασμού. Ανακατεύω καλά και προσθέτω τα βρασμένα ζυμαρικά και τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύω καλά και σερβίρω ραντίζοντας με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ξύσμα λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Keywords: τορτελίνια με ρικότα,σπανάκι με κρέμα αβοκάντο,λιαστές ντομάτες

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση