προορισμός…γεύση!

Τάρτα με μανιτάρια και ελληνικά τυριά

Τάρτα με μανιτάρια και ελληνικά τυριά

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 50 mins Total Time 1 hr 10 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Λαδώνω καλά μια μακρόστενη ταρτιέρα, στρώνω το φύλλο σφολιάτας και με ένα πηρούνι τρυπάω διάσπαρτα. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά.

  2. Κόβω τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια και τις πιπεριές σε μικρά καρέ.
    Βάζω το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ένα τηγάνι να ζεσταθούν καλά. Ρίχνω τα μανιτάρια και τα σοτάρω για 4-5 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους, να στεγνώσουν και να ροδίσουν. Ρίχνω τις πιπεριές και συνεχίζω το σοτάρισμα για 3 λεπτά ακόμη. Αλατοπιπερώνω και αποσύρω από τη φωτιά.

  3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύω το μείγμα των μανιταριών, το γιαούρτι και το κατίκι. Χτυπάω τα αυγά και τα προσθέτω στο μείγμα. Τέλος, προσθέτω την γραβιέρα, τον δυόσμο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω καλά. Αδειάζω το μείγμα στην μισοψημένη σφολιάτα και απλώνω καλά. Ψήνω στο φούρνο για 35 λεπτά.

Keywords: τάρτα με μανιτάρια,ελληνικά τυριά

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Supreme