προορισμός…γεύση!

Σπετσοφάι πηλιορείτικο

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 20 mins Total Time 35 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω 4 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο. Ρίχνω τις πιπεριές και της σοτάρω σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτω τα ντοματάκια, τα δαφνόφυλλα, και το σκόρδο. Προσθέτω τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνω και αφήνω να μαγειρευτούν σε σιγανή φωτιά για 8-10 λεπτά.

  2. Σε ένα δεύτερο βαθύ τηγάνι, ρίχνω 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο να ζεσταθούν. Προσθέτω το λουκάνικο και τηγανίζω καλά μέχρι να ροδίσει. Σβήνω με το τσίπουρο και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνω τα λουκάνικα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
    Αφήνω το σπετζοφάι να βράσει για 8-10 λεπτά ακόμα και το σερβίρω ζεστό ή χλιαρό.

Keywords: σπετσοφάι, παραδοσιακό, λουκάνικο, πιπεριές, μεζές, σπετζοφάι

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Wow, this amazing!