προορισμός…γεύση!

Ρύζι με φιδέ και κάστανα

Ρύζι με φιδέ και κάστανα

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 30 mins Cook Time 6 mins Total Time 36 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το μισό ελαιόλαδο ή βούτυρο και σοτάρω τον σπασμένο φιδέ, μέχρι να πάρει απαλό καστανό χρώμα. Δεν τον ανακατεύω, απλώς ανακινώ τακτικά το τηγάνι, για να μην κολλήσει. Προσθέτω τα κουκουνάρια και ανακατεύω μια-δυο φορές.

  2. Βγάζω τα υλικά από τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα, τα αφήνω σε ένα πιάτο και ρίχνω στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο ή βούτυρο. Το ζεσταίνω και αυτό σε μέτρια φωτιά, μεχρι να λιώσει και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι.

  3. Προσθέτω τα κάστανα, το μπαχάρι και την κανέλα και σοτάρω για 1 λεπτό, μέχρι τα κάστανα να γυαλίσουν και τα μπαχαρικά να σκορπίσουν το άρωμά τους.

  4. Ξαναρίχνω στην κατσαρόλα το μείγμα του φιδέ καθώς και το στραγγισμένο ρύζι, ανακατεύω μερικές φορές και αποσύρω. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: ρύζι με φιδέ,κάστανα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Really good!