προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Cook Time 6 λεπ Total Time 36 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το μισό ελαιόλαδο ή βούτυρο και σοτάρω τον σπασμένο φιδέ, μέχρι να πάρει απαλό καστανό χρώμα. Δεν τον ανακατεύω, απλώς ανακινώ τακτικά το τηγάνι, για να μην κολλήσει. Προσθέτω τα κουκουνάρια και ανακατεύω μια-δυο φορές.

  2. Βγάζω τα υλικά από τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα, τα αφήνω σε ένα πιάτο και ρίχνω στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο ή βούτυρο. Το ζεσταίνω και αυτό σε μέτρια φωτιά, μεχρι να λιώσει και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι.

  3. Προσθέτω τα κάστανα, το μπαχάρι και την κανέλα και σοτάρω για 1 λεπτό, μέχρι τα κάστανα να γυαλίσουν και τα μπαχαρικά να σκορπίσουν το άρωμά τους.

  4. Ξαναρίχνω στην κατσαρόλα το μείγμα του φιδέ καθώς και το στραγγισμένο ρύζι, ανακατεύω μερικές φορές και αποσύρω. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: ρύζι με φιδέ,κάστανα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση