προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 30 λεπ Cook Time 4 λεπ Total Time 34 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν καλά. Πασπαλίζω την πάπρικα, το κάρι, το καγιέν και το τζίντερ και τα μαγειρεύω για 30¢¢ να μοσχομυρίσουν. Ρίχνω το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνω και σοτάρω ανακατεύοντας μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του και να ροδίσει (περίπου 15 λεπτά).

  2. Βγάζω το κοτόπουλο με τρυπητή κουτάλα και το αφήνω στην άκρη. Χωρίς να καθαρίσω το τηγάνι, ρίχνω την πιπεριά και το τσίλι και σοτάρω για 4-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσει αλλά να μείνει τραγανή. Προσθέτω, το θυμάρι, την μουστάρδα και επαναφέρω το κοτόπουλο στο γουόκ. Ανακατεύω καλά και προσθέτω τον μαϊντανό. Διορθώνω το αλατοπίπερο, αποσύρω από τη φωτιά και αδειάζω τη γέμιση σε ένα μπολ.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στο γκριλ.  Ανακατεύω στη γέμιση το γιαούρτι και τα 150 γρ. τσένταρ. Βάζω τις 2 τορτίγιες στη λαμαρίνα του φούρνου και ισομοιράζω τη γέμιση. Σκεπάζω με τις 2 τορτίγιες και πασπαλίζω με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνω στο γκριλ για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: quesadillas πικάντικο κοτόπουλο τσένταρ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση