προορισμός…γεύση!

Πεπόνι γεμιστό με ζελέ καρπούζι

Πεπόνι γεμιστό με ζελέ καρπούζι

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Rest Time 6 hrs Total Time 6 hrs 15 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω λίγη λίγη την ψίχα του καρπουζιού στο μπλέντερ και την πολτοποιώ καλά. Μεταφέρω τον πολτό σε ένα ψιλό σουρωτήρι και ανακατεύοντας σουρώνω για να βγάλω το χυμό του καθαρό.
    Μουλιάζω τις ζελατίνες σε ένα μπολ με κρύο νερό.

  2. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζω για 3 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη για να φτιάξω ένα σιρόπι. Αποσύρω από τη φωτιά προσθέτω τις ζελατίνες καλά στυμμένες και ανακατεύω να διαλυθούν καλά. Αφήνω το σιρόπι να κρυώσει.

  3. Σε μια μεγάλη κανάτα βάζω τον χυμό καρπούζι, το σιρόπι με τις ζελατίνα και το σιρόπι τριαντάφυλλο. Ανακατεύω καλά.

  4. Κόβω το πεπόνι στη μέση και αφαιρώ τα σπόρια. Ξύνω λίγο με το κουτάλι και αφαιρώ και λίγη ψίχα για να έχω περισσότερο χώρο για το ζελέ.
    Γεμίζω τα δύο μισά πεπόνια με το ζελέ καρπούζι και τα μεταφέρω με προσοχή στο ψυγείο. Τα αφήνω για 5-6 ώρες μέχρι να παγώσει καλά το ζελέ και να στερεοποιηθεί.
    Σερβίρω το πεπόνι κομμένο σε φέτες.

Keywords: πεπόνι γεμιστό με ζελέ καρπούζι

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Exciting!