προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 25 λεπ Rest Time 6 ώρα Total Time 6 ώρες 25 λεπτά. Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Εύκολο και δροσερό γλυκάκι για όλες τις εποχές.

Υλικά

Για το σιρόπι

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Μουλιάζω τα φύλλα της ζελατίνης στο γάλα. Χαράζω κατά μήκος το μπαστουνάκι βανίλιας, ξύνω τα μαύρα σποράκια με ένα μαχαιράκι.

  2. Βάζω την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτω τα σποράκια και τα μπαστουνάκια της βανίλιας. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά να πάρει μια βράση. Στραγγίζω τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνω στην κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα που είχα τη ζελατίνη. Ανακατεύω καλά, αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω το γιαούρτι και τα ξύσματα πορτοκαλιού και λεμονιού.

  3. Αφαιρώ τα μπαστουνάκια της βανίλιας και ρίχνω το μείγμα σε μια φόρμα ή το μοιράζω σε ατομικά φορμάκια.
    Αφήνω την πανακότα για 6 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο για να πήξει.

  4. Για να ξεφορμάρω εύκολα, βουτάω τη φόρμα σε ζεστό νερό για 1 λεπτό. Συνοδεύω την πανακότα με σιρόπι κόκκινων φρούτων.

Keywords: πανακοτα γιαουρτι σιροπι κοκκινων φρουτων

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση