προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 min Cook Time 20 min Total Time 30 mins Servings: 12

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βουτυρώνω ελαφρά μια φόρμα για μάφινς και τοποθετώ από 1 χάρτινη θήκη στην κάθε θέση. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.

  2. Βάζω στον κάδο του μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάω με το σύρμα για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτω το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το σπορέλαιο και τη βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

  3. Σε ένα μπολ κοσκινίζω μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χαμηλώνω την ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτω τα στεγνά υλικά σε 3 δόσεις.

  4. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας, τα μούρα και τα μύρτιλα. Ανακατεύω με μια μαρίζ για να σκορπίσουν στο μείγμα και το μοιράζω στις χάρτινες θήκες.

  5. Ψήνω στο φούρνο για 20-22 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Δοκιμάζω με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή αποσύρω από το φούρνο. Τα αφήνω στο ταψάκι για 10 λεπτά και τα ξεφορμάρω.

author-sign

Δείτε επίσης...