προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 1 ώρα Servings: 40 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια λεκάνη ανακατεύω καλά το μούστο, τα δύο λάδια, τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο, μέχρι να φτιάξω ενιαίο μείγμα.

    blank
  2. Ανακατεύω σε ένα μπολάκι τη σόδα και το κονιάκ και το ρίχνω και αυτό το μείγμα της λεκάνης. Ανακατεύω πολύ καλά. Σταδιακά προσθέτω το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύοντας με μια μαρίζ ή με τα χέρια μου, φτιάχνοντας μια ελαστική και λαδωμένη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια ή στη λεκάνη.

    blank
  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.

    blank
  4. Πλάθω με τη ζύμη μουστοκούλουρα χονδρά, στο κλασικό στρογγυλό σχήμα (ή σε όποιο άλλο θέλω) και τα αραδιάζω σε δύο λαμαρίνες φούρνου, στρωμένες με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

    blank
  5. Τα ψήνω για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά και έχω έτοιμα μουστοούλουρα τραγανά.

    blank
Keywords: μουστοκουλουρα τραγανα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση