προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 1 ώρα Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 40 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια λεκάνη ανακατεύω καλά το μούστο, τα δύο λάδια, τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο, μέχρι να φτιάξω ενιαίο μείγμα.
    blank
  2. Ανακατεύω σε ένα μπολάκι τη σόδα και το κονιάκ και το ρίχνω και αυτό το μείγμα της λεκάνης. Ανακατεύω πολύ καλά. Σταδιακά προσθέτω το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύοντας με μια μαρίζ ή με τα χέρια μου, φτιάχνοντας μια ελαστική και λαδωμένη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια ή στη λεκάνη.
    blank
  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
    blank
  4. Πλάθω με τη ζύμη μουστοκούλουρα χονδρά, στο κλασικό στρογγυλό σχήμα (ή σε όποιο άλλο θέλω) και τα αραδιάζω σε δύο λαμαρίνες φούρνου, στρωμένες με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
    blank
  5. Τα ψήνω για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά και έχω έτοιμα μουστοούλουρα τραγανά.
    blank
Keywords: μουστοκουλουρα τραγανα

User Reviews

5 out of 5
2 Customer Ratings
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. eua235

    Πεντανόστιμα κ τραγανά επιτέλους !!

  2. gargorg

    Really good!

  1. eua235

    Πεντανόστιμα κ τραγανά επιτέλους !!

  2. gargorg

    Really good!