προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Total Time 20 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Χτυπάω με το μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί (δηλαδή να σχηματίζονται κορυφές που να στέκονται).

  2. Δουλεύω στο μπλέντερ τον κομματιασμένο χαλβά με τις φέτες μπανάνας και το κονιάκ, μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα. Αδειάζω το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτω σταδιακά τη σαντιγί, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα με απαλές, μεγάλες και κυκλικές κινήσεις, για να μην χαθεί ο αέρας της και ξεφουσκώσει. Μοιράζω το μείγμα σε 4 - 6 γυάλινα ποτήρια, γεμίζοντάς τα κατά τα 3/4  και τα βάζω στο ψυγείο.

  3. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω τα κόκκινα φρούτα με τη ζάχαρη άχνη και τα αφήνω να βράσουν, ανακατεύοντας τακτικά με ξύλινη κουτάλα, μέχρι τα φρούτα να λιώσουν. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το μείγμα να κρυώσει καλά. Συμπληρώνω με το μείγμα αυτό τις μους, γεμίζοντας τα ποτήρια μέχρι επάνω και σερβίρω.

Keywords: μους χαλβα στο ποτηρι μπανανα κοκκινα φρουτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση