προορισμός…γεύση!

Μαρμελάδα κυδώνι με τζίντζερ

Μαρμελάδα κυδώνι με τζίντζερ

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 1 hr Total Time 1 hr 20 mins

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω το μετρημένο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα να πάρει βράση. Ρίχνω τα κυδώνια, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και αφήνω τα υλικά να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν (ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος των κύβων).

  2. Προσθέτω τη ζάχαρη και το τζίντζερ, χαμηλώνω τη φωτιά και μαγειρεύω για περίπου 1 ώρα ανακατεύοντας περιστασιακά.

  3. Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω την βανίλια και πολτοποιώ με το ραβδομπλέντερ Sencor, απευθείας στην κατσαρόλα. Επαναφέρω στη φωτιά και βράζω για 2 λεπτά. Μοιράζω την μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα, τα αναποδογυρίζω και τα αφήνω να κρυώσουν εντελώς.

Keywords: μαρμελάδα κυδώνι με τζίντζερ

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Mouth-watering