προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 40 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 70 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ το σπορέλαιο, το κρασί, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη σόδα. Χτυπάω με το σύρμα για 2-3 λεπτά και προσθέτω τον πελτέ, το βούτυρο, τη φέτα, τη ρίγανη και το πιπέρι και συνεχίζω να δουλεύω τα υλικά για 2-3 λεπτά ακόμη. Αλλάζω το εξάρτημα του μίξερ και βάζω τον γάντζο.

  2. Ρίχνω στον κάδο τον πελτέ και μόλις ενωθεί στα υπόλοιπα υλικά αρχίζω να ρίχνω το αλεύρι. Αφού έχω ρίξει περίπου το μισό, προσθέτω το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζω να ρίχνω το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή, μαλακή ζύμη. Σταματάω το μίξερ και αφήνω τη ζύμη για 10 λεπτά να ξεκουραστεί.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις. Βάζω αρκετό παπαρουνόσπορο σε ένα πιάτο και το αφήνω στο πλάι. Στρώνω 2 λαμαρίνες του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.

  4. Πλάθω λεπτά κριτσίνια, 25-30 γρ. το καθένα, τα «πανάρω» με παπαρουνόσπορο και τα μεταφέρω στη λαμαρίνα. Ψήνω τα κριτσίνια για 20 λεπτά. Τα αφήνω να κρυώσουν σε σχάρα.

Keywords: κριτσινια ντοματας φετα παπαρουνοσπορο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση