προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 50 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για την κρέμα

Για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε ένα μεγάλο μπολ. Σε μια κατσαρόλα ρίχνω το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη και βάζω το μείγμα να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με μια ξύλινη κουτάλα.

  2. Μόλις το μείγμα ζεσταθεί καλά, αλλά πριν πάρει βράση, αποσύρω από τη φωτιά και το αδειάζω στο μπολ με την κουβερτούρα. Ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ένα λείο μείγμα.

  3. Το μοιράζω σε 4 μπολάκια ή ποτήρια και, μόλις κρυώσει ελαφρώς, το βάζω στο ψυγείο και το αφήνω για 30 λεπτά για να παγώσει.
    Πριν σερβίρω, ρίχνω από πάνω τα ξερά φρούτα.

Keywords: κρέμα σοκολάτας με ξερά φρούτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση