προορισμός…γεύση!

Κοχύλες γεμιστές με μοσχαράκι ραγού

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 40 mins Cook Time 20 mins Total Time 1 hr Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια χαμηλή κατσαρόλα βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω το μοσχαράκι και σοτάρω σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να αποβάλλει τα υγρά τους και να εξατμιστούν. Προσθέτω το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 3 λεπτά ακόμη.

  2. Πασπαλίζω με τα μυρωδικά, την πάπρικα, το μπούκοβο, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτω τη σάλτσα ντομάτας, τον ζωμό κότας, ανακατεύω και μαγειρεύω σε δυνατή φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει με τη σάλτσα του. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω να γίνει χλιαρό. Προσθέτω τη μοτσαρέλα και ανακατεύω.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζω τις κοχύλες al dente. Τις σουρώνω και τις στρώνω στριμωχτά, με το άνοιγμα προς τα πάνω σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

  4. Με ένα κουταλάκι, γεμίζω τις κοχύλες με το μοσχαράκι χωρίς να ανησυχώ αν πέφτει και λίγη έξω από τα ζυμαρικά. Πασπαλίζω με την γραβιέρα και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά.

Keywords: κοχύλες γεμιστές μοσχαράκι ραγού

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Excellent!