προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 5 λεπ Total Time 20 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για τον χυλό

Για αρωματισμένο γιαούρτι

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω τα κολοκυθάκια και τα λουλουδάκια σε ένα μπολ και κρύο νερό και τα πλένω απαλά. Τα στραγγίζω και τα σκουπίζω απαλά με χαρτί κουζίνας.

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύω τη φέτα, την μυζήθρα, τα αυγά, τον δυόσμο, λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Με ένα κουταλάκι γεμίζω τα λουλουδάκια με μπόλικη γέμιση μέχρι επάνω.

  3. Βάζω μια κατσαρόλα με αρκετό ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

  4. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα υλικά για τον χυλό. Βουτάω ένα ένα τα λουλουδάκια και τα τηγανίζω για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στο ίδιο κατσαρολάκι τηγανίζω και τα μικρά κολοκυθάκια. Τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνω σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.

    Τα σερβίρω ζεστά με το αρωματισμένο γιαούρτι.

Keywords: κολοκυθολούλουδα γεμιστά με φέτα,μυζήθρα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση