προορισμός…γεύση!

Καρπουζόσουπα με φέτα και βαλσαμικό ξίδι

Καρπουζόσουπα με φέτα και βαλσαμικό ξίδι

0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 10 mins Rest Time 2 hrs Total Time 2 hrs 30 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνω τα φύλλα του μυρωδικού που επέλεξα. Το ζεσταίνω για λίγα λεπτά μέχρι να σκορπίσει το μυρωδικό το άρωμά του και χαμηλώνω τη φωτιά.

  2. Προσθέτω τη φέτα και συνεχίζω το μαγείρεμα για 2 - 3 λεπτά, ανακινώντας το τηγάνι, μέχρι το τυρί να μαλακώσει. Σβήνω με το βαλσαμικό ξίδι και αφήνω το τηγάνι στη φωτιά για 2 - 3 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω κατά μέρος.

  3. Λιώνω την ψίχα του καρπουζιού στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ένας ζουμερός και λείος πολτός. Τον μεταφέρω σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτω το ζεστό περιεχόμενο του τηγανιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά.

  4. Αφήνω το μείγμα να κρυώσει καλά, σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο για 1 - 2 ώρες, μέχρι η σούπα να κρυώσει καλά και να αναμειχθούν τα αρώματά της. Σερβίρω τη σούπα κρύα, σε μπολ ή φαρδιά ποτήρια.

Keywords: Καρπουζόσουπα,με,φέτα,και,βαλσαμικό,ξίδι
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *