προορισμός…γεύση!

Γιαουρτόσουπα παγωμένη με αγγούρι

Γιαουρτόσουπα παγωμένη με αγγούρι

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Rest Time 40 mins Total Time 50 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω και ξεφλουδίζω τα αγγούρια. Τα κόβω κατά μήκος στη μέση και με ένα κουταλάκι αφαιρώ τα σπόρια. Ψιλοκόβω τη σάρκα και τη ρίχνω στο μπλέντερ μαζί με το ζωμό λαχανικών και το βασιλικό (ή το δυόσμο). Πολτοποιώ πολύ καλά τα υλικά, μέχρι να φτιάξω ένα λείο μείγμα.

  2. Νοστιμίζω με αλάτι και ανακατεύω. Αν θέλω, περνάω τη σούπα από σήτα ώστε, αν έχουν μείνει μικρά κομμάτια, να τα απομακρύνω. Τη μεταφέρω σε ένα μεγάλο μπολ, σκεπάζω με διάφανη μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 30 - 40 λεπτά, μέχρι να κρυώσει καλά.

  3. Βγάζω το μπολ από το ψυγείο, προσθέτω το γιαούρτι και το ταμπάσκο (αν το χρησιμοποιήσω) και ανακατεύω καλά.
    Τη μοιράζω σε ατομικά μπολ ή σε βαθιά πιάτα και ραντίζω κάθε μερίδα με λίγο ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες από το πράσινο ταμπάσκο (προαιρετικά).

Keywords: γιαουρτόσουπα παγωμένη με αγγούρι

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Yummy