προορισμός…γεύση!


\n
\n
\n
\nΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ
\n
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Ντίνα Νικολάου
\nΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης
\nΗ έκδοση αυτού του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης για το σημαντικό ρόλο της διατροφής στην Πολλαπλή Σκλήρυνση με την ευγενική χορηγία της ROCHE HELLAS.
\nΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝDR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Πρωτεΐνες, βιταμίνες της ομάδας Β και μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών ουσιών καθιστούν την επιλογή των μπαρών ρυζιού με νιφάδες βρώμης και super fruits ως ένα τέλειο πρωινό ή και ενδιάμεσο γεύμα.

Prep Time 15 min Rest Time 1 hour Total Time 1 hr 15 mins Servings: 12

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια τετράγωνη φόρμα ή τσέρκι 20x20 εκ

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύω το φυστικοβούτυρο, το ταχίνι, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια

  3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύω τις νιφάδες βρώμης, τις σταφίδες, τα κράνμπερις, τα αμύγδαλα και τις σταγόνες σοκολάτας

  4. Ενώνω τα δύο μείγματα και ανακατεύω καλά

  5. Αδειάζω το μείγμα στη φόρμα και ισιώνω καλά

  6. Σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει

  7. Κόβω σε μπάρες και σερβίρω

author-sign

Δείτε επίσης...