προορισμός…γεύση!

Μπρουσκέτες με μπανάνα και σάλτσα butterscotch

Μπρουσκέτες με μπανάνα και σάλτσα butterscotch

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 20 mins Total Time 30 mins Servings: 4

Υλικά

Για τις μπρουσκέτες

Για την σάλτσα butterscotch

Εκτέλεση

Video
Off On

Για την σάλτσα butterscotch

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και το νερό και ζεσταίνω σε δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να δημιουργηθεί μια ωραία καραμέλα. Αποσύρω το τηγάνι από τη φωτιά και με μεγάλη προσοχή προσθέτω την κρέμα γάλακτος. 

  2. Επαναφέρω το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά αυτή τη φορά και ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα. Προσθέτω το βούτυρο και το αλάτι και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή σάλτσα. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω τη σάλτσα να κρυώσει.

Για τις μπρουσκέτες

  1. Αλείφω τις φέτες ψωμιού με το βούτυρο και τις αραδιάζω σε μια λαμαρίνα. Ψήνω στο γκριλ για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

  2. Καθαρίζω τις μπανάνες, τις κόβω σε λεπτές φέτες και τις ραντίζω με το χυμό λεμονιού.

  3. Βγάζω το ψωμί από το φούρνο, μοιράζω τις μπανάνες και ραντίζω με την σάλτσα butterscotch.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: μπρουσκέτες με μπανάνα,σάλτσα butterscotch

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Exceptional!