προορισμός…γεύση!

Σπιτικός γύρος χοιρινός

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 1 hr Total Time 1 hr 20 mins Cooking Temp: 180  °C Servings: 4

Υλικά

Για τη κρέμα κρεμμυδιού

Για τη μουσταρδάτη σάλτσα

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Off On

Για τη σάλτσα μουστάρδας

  1. Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω. Σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω τη σάλτσα στο ψυγείο για να ενωθούν τα αρώματα και οι γεύσεις.

Για το γύρο

  1. Βάζω σε ένα μούλτι όλα τα υλικά για την κρέμα κρεμμυδιού και πολτοποιώ καλά. Τη μεταφέρω σε ένα μπολ και προσθέτω όλα τα κρέατα. Ανακατεύω για να αλειφθούν καλά από το μείγμα.

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο.
    Στρώνω σε επιφάνεια κοπής ένα αντικολλητικό χαρτί και πάνω σε αυτό απλώνω τις λεπτές φέτες πανσέτας, αλατοπιπερώνω και στρώνω από πάνω τις φέτες από το μπούτι.

  1. Τυλίγω σε ρολό με τη βοήθεια του χαρτιού και δένω σφιχτά το ρολό με σπάγγο μαγειρικής.
    Βάζω το ρολό στο φούρνο και ψήνω για 1 ώρα. Ανοίγω το χαρτί που τυλίγει το ρολό και το αλείφω με αρκετή από τη σάλτσα μουστάρδας. Συνεχίζω το ψήσιμο για 15 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσει.

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Αναστασία Φωτάκη

    Πολύ απλή και νόστιμη