Σπιτικός γύρος χοιρινός
Υλικά
Για τη κρέμα κρεμμυδιού
Για τη μουσταρδάτη σάλτσα
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Video
Off
On
Για τη σάλτσα μουστάρδας
-
Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύω. Σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω τη σάλτσα στο ψυγείο για να ενωθούν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Για το γύρο
-
Βάζω σε ένα μούλτι όλα τα υλικά για την κρέμα κρεμμυδιού και πολτοποιώ καλά. Τη μεταφέρω σε ένα μπολ και προσθέτω όλα τα κρέατα. Ανακατεύω για να αλειφθούν καλά από το μείγμα.
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο.
Στρώνω σε επιφάνεια κοπής ένα αντικολλητικό χαρτί και πάνω σε αυτό απλώνω τις λεπτές φέτες πανσέτας, αλατοπιπερώνω και στρώνω από πάνω τις φέτες από το μπούτι.
User Reviews
Πολύ απλή και νόστιμη