προορισμός…γεύση!

Prep Time 5 mins Rest Time 2 hrs Total Time 2 hrs 5 mins

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω σε ένα κατσαρόλακι το μηλόξιδο, το ξύδι, το μέλι και μια πρέζα αλάτι. Βάζω το κατσαρολάκι στη φωτιά και το αφήνω να πάρει 1-2 βράσεις. Βάζω τα φετάκια κρεμμυδιών σε ένα ψηλό βαζάκι, ρίχνω το μείγμα ξυδιού, πιέζω με ένα κουτάλι για να βυθιστούν τα κρεμμύδια και σκεπάζω το βάζο. Αφήνω το κρεμμύδι για 2 ώρες στο ψυγείο.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *