Κέικ με καλαμπόκι και τόνο
Υλικά
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.Σε αντικολητικό τηγάνι και σε 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σοτάρω το κρεμμύδι, την πιπεριά με το καλαμπόκι. Τα αλατοπιπερώνω και τα πασπαλίζω με τη ρίγανη. Τα αποσύρω από τη φωτιά όταν αρχίσουν να ροδίζουν, και τα μεταφέρω σε πιατέλα που την έχω στρώσει με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
-
Χτυπάω τα αυγά στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Αποσύρω το κάδο από το μίξερ και προσθέτω όλα τα υγρά,το γάλα και το ελαιόλαδο. Ανακατεύω και ρίχνω το αλεύρι και μπέικιν πάουντερ.Ανακατεύω καλά. Μετά βάζω τόνο σε κομματάκια, το μίγμα με το καλαμπόκι,το τριμμένο κασέρι και το αρωματικό.Αλατοπιπερώνω ελαφρά.
-
Αδειάζω το μίγμα σε φόρμα που έχω αλείψει με ελαιόλαδο και ψήνω στο φούρνο για 45 λεπτά.
User Reviews
Yummy