προορισμός…γεύση!

Prep Time 5 min Cook Time 15 min Total Time 20 mins Servings: 45

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.

  2. Ανοίγω το πρώτο φύλλο σφολιάτας στον πάγκο της κουζίνας και το αλείφω σε όλη την επιφάνεια με τη μαρμελάδα μύρτιλο. Σκορπίζω την σοκολάτα και τυλίγω από την μακριά πλευρά σε σφιχτό ρολό. Κόβω με ένα κοφτερό μαχαίρι σε 12-15 ροδέλες πάχους 1-1½ εκ. Μεταφέρω τις ροδέλες στη λαμαρίνα και αλείφω με χτυπημένο αυγό.

  3. Ψήνω τα σφολιάτακια για 15-18 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με το ταχίνι και τα φυστίκια και τέλος το τρίτο φύλλο με τη μαρμελάδα πορτοκάλι.

Keywords: σφολιατογλυκάκια πανεύκολα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση