προορισμός…γεύση!

«Παγωτίνια» Cake Pops

«Παγωτίνια» Cake Pops

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Rest Time 2 ώρα Total Time 2 ώρες 20 λεπτά. Servings: 10

Υλικά

Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ κόβω το κέικ σε μικρά κομμάτια και φορώντας γάντια το θρυμματίζω μέχρι να γίνει ψίχουλα. Προσθέτω τα 100 γρ. μαρμελάδα και ξεκινάω να ζυμώνω με τα χέρια μου προσθέτοντας σιγά σιγά όση μαρμελάδα χρειαστεί μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη. Προσθέτω τα μαρεγκάκια σπασμένα σε μικρά κομμάτια και ζυμώνω ελαφρά για να σκορπίσουν στο μείγμα.

  2. Μοιράζω το μείγμα σε μια φόρμα για παγωτάκια (θα τις βρείτε σε καταστήματα με είδη ζαχαροπλαστικής) και βάζω σε κάθε ένα από ένα ξυλάκι. Σκεπάζω τη φόρμα με μεμβράνη και την αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα.

  3. Λιώνω τις δύο κουβερτούρες σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Βγάζω τη φόρμα από το ψυγείο και αφαιρώ τα «παγωτίνια». Βουτάω τα παγωτίνια στις δύο σοκολάτες μέχρι να επικαλυφθεί εντελώς και τα αφήνω σε μια πιατέλα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Πασπαλίζω με χρωματιστή τρούφα και τα μεταφέρω στο ψυγείο για 1 ώρα.

Note

*Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε την μαρμελάδα με πραλίνα, με λιωμένη σοκολάτα ή ακόμη και ταχίνι

**Αντί για μαρεγκάκια μπορείτε να βάλετε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, χρωματιστή τρούφα ή και σταγόνες σοκολάτας

Keywords: παγωτίνια cake pops

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Mouth-watering

  1. sophiemcbeath4

    Mouth-watering