Κοπανάκια πικάντικα πανέ
Υλικά
Εκτέλεση
-
Αλατοπιπερώνω καλά τα κοπανάκια. Βάζω σε ένα μπολ 2½ φλιτζάνια αριάνι και βυθίζω εκεί τα κοπανάκια. Σκεπάζω με μεμβράνη και τα αφήνω να μαριναριστούν για 2 ώρες τουλάχιστον (ιδανικά να μείνουν 12 ώρες στο ψυγείο).
-
Μισή ώρα πριν το ψήσιμο, βγάζω το μπολ από το ψυγείο και αφήνω τα κοπανάκια να έρθουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω μαζί τα αυγά, το ½ φλιτζάνι αριάνι, το ταμπάσκο και λίγο αλάτι.
-
Πανάρω τα κοπανάκια πρώτα στο μείγμα των αλεύρων, κατόπιν στο μείγμα των αυγών και πάλι στο μείγμα των αλεύρων. Τα τοποθετώ στο καλάθι της αεροφριτέζας, ρυθμίζω τη θερμοκρασία στους 200°C και ψήνω για 25 λεπτά.
User Reviews
Flavorful