προορισμός…γεύση!

\n

\n

Τα τριανταφυλλάκια είναι η αδυναμία μου… Αυτά τα τριανταφυλλάκια είναι από τα πιο αγαπημένα μου… Τραγανά και βουτυράτα με πλούσια σε γεύση που θα σας ξετρελλάνουν.

γεμιστα τριανταφυλλακια με φιλετο γαλοπουλας & κρεμα

γεμιστα τριανταφυλλακια με φιλετο γαλοπουλας & κρεμα

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 41 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 12 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Τα τριανταφυλλάκια είναι η αδυναμία μου… Αυτά τα τριανταφυλλάκια είναι από τα πιο αγαπημένα μου… Τραγανά και βουτυράτα με πλούσια σε γεύση που θα σας ξετρελλάνουν.

Υλικά

Για τα τριανταφυλλάκια

Για την γέμιση

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για τη γέμιση:

  1. Βάζω σε μια κατσαρολίτσα το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνω πασπαλιστά το αλεύρι και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρά. Προσθέτω το ζεστό γάλα και ανακατεύω συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.
    blank
  2. Αποσύρω από την φωτιά, αλατοπιπερώνω και προσθέτω το μοσχοκάρυδο. Αδειάζω την κρέμα σε μια μπασίνα, σκεπάζω με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτετε στην επιφάνεια της κρέμας και την αφήνω να κρυώσει εντελώς.
    blank

Για τα τριανταφυλλάκια:

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνω καλά μια φόρμα για μάφινς και την αφήνω στην άκρη.
    blank
  2. Αφαιρώ τη μεμβράνη από την κρέμα και προσθέτω τη μοτσαρέλα και το τυρί κρέμα. Ανακατεύω καλά. Κόβω τα φιλέτα γαλοπούλας στη μέση.
    blank
  3. Στρώνω ένα φύλλο Βυρητού στον πάγκο της κουζίνας και το διπλώνω από τη μακριά πλευρά στη μέση και μετά πάλι στη μέση, δημιουργώντας μια μακριά λωρίδα Βουτυρώνω καλά και με ένα κουτάλι απλώνω κατά μήκος 2 γεμάτες κουταλιές κρέμα. Τοποθετώ μια σειρά κομμένες φέτες φιλέτου γαλοπούλας έτσι ώστε να εξέχουν οι άκρες από το φύλλο.
    blank
  4. Διπλώνω ένα ακόμη φύλλο Βυρητού με τον ίδιο τρόπο που δίπλωσα και το πρώτο (πρώτα στη μέση από τη μακριά πλευρά και μετά πάλι στη μέση) και το τοποθετώ επάνω στα στρωμένα υλικά. Βουτυρώνω καλά και σηκώνοντας τη μια άκρη της λωρίδας, τυλίγω σε χαλαρό ρολό. Μεταφέρω το ρολό στο ταψάκι και συνεχίζω με τα υπόλοιπα υλικά.
    blank
  5. Βουτυρώνω τα ρολά με όσο βούτυρο έχει απομείνει και ψήνω για 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
    blank
Keywords: γεμιστα τριανταφυλλακια φιλετο γαλοπουλας κρεμα

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Supreme

  1. Eve_nkld

    Supreme