destination taste!

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

AΥΓΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ RED VELVET CAKE

: 6-8
: 25 min
           
: 3 hr

Εύκολα αυγουλάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. Γίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά στην παρασκευή τους. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε red velvet cake. Όποιο κέικ σας έχει περισσέψει και έχει ξεραθεί μπορεί να γίνει βάση για τρελές δημιουργίες.

Υλικά
  • 600-700 γρ. μπαγιάτικο Red velvet cake
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
  • 400 γρ. λευκή σοκολάτα
  • χρώματα ζαχαροπλαστικής
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Βάζω το κέικ κομμένο σε κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ και με τα χέρια μου το θρυμματίζω για να γίνει μικρά ψίχουλα. Προσθέτω τη βανίλια και το τυρί κρέμα και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει.
  • Βήμα 2 Σπάω τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και την βάζω σε ένα γιάλινο μπολ. Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Μοιράζω τη σοκολάτα σε 2-3 μπολάκια και προσθέτω σε κάθε ένα από 1-2 σταγόνες διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω καλά.
  • Βήμα 3 Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθω με τα χέρια μου δημιουργώντας τα αυγουλάκια. Χρωματίζω με τις σοκολάτες και τα μεταφέρω σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
  • Βήμα 4 Βάζω το δίσκο στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
  • Βήμα 5 Σερβίρω αμέσως.

Related Posts

CHEESECAKE ΤΡΙΧΡΩΜΟ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

CHEESECAKE ΤΡΙΧΡΩΜΟ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

Ανοιξιάτικο και εντυπωσιακό cheesecake για να καταπλήξετε με την γεύση αλλά και την εμφάνιση. Αν δεν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας το χρώμα με το σιρόπι μύρτιλων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα ζαχαροπλαστικής.

ΡΟΛΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Υπέροχα ρολάκια που η ζύμη τους θυμίζει τσουρέκι. Η πλούσια γέμιση τυριού αλλά και τρομερό άρωμα αμυγδάλου θα τα κάνει ανάρπαστα.

 


Dina’s Daily RecipesΚουραμπιέδες με φιστίκι Αιγίνης & κράνμπερις

Dina’s Daily RecipesΒασιλόπιτα με πετιμέζι