προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Rest Time 1 ώρα Total Time 1 ώρα 10 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Για την επιφάνεια

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ βάζω το ανθότυρο και τη φέτα και τα λιώνω με ένα πηρούνι. Προσθέτω το τυρί κρέμα, το πετιμέζι, λίγο αλάτι, μπόλικο πιπέρι, τα φυστίκια και τα κράνμπερις και ανακατεύω καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.

  2. Ντύνω με μεμβράνη ένα μέτριο, στρογγυλό μπολ και αδειάζω εκεί το μείγμα. Κλείνω καλά τη μεμβράνη, διαμορφώνοντας την τυρόμπαλα με τα χέρια μου. Την αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει.

  3. Σε ένα πιάτο βάζω όλα τα υλικά της επιφάνειας. Βγάζω την μπάλα από το ψυγείο και φορώντας γάντια, την «κυλάω» στο πιάτο για να την καλύψω καλά.

  4. Την μεταφέρω σε πιατέλα, ραντίζω με λίγο πετιμέζι και σερβίρω με κριτσίνια, μικρά παξιμαδάκια, αλμυρά μπισκότα ή κράκερς.

Keywords: τυρόμπαλα με ρόδι

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση