DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Από τη θάλασσα στο τραπέζι, τα ζωντανά χρώματα που χαρακτηρίζουν τα ψάρια με την ταυτότητα FISH FROM GREECE αντικατοπτρίζουν τη φρεσκάδα, τη διαύγεια και την καθαρότητα της ελληνικής θάλασσας.
τσιπούρα με σέλινο αυγολέμονο

0
Add to Favorites
Υλικά
Για το αυγολέμονο
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Οδηγίες
Video
Ανενεργό
Ενεργό
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και μαραίνω τα χορταρικά. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω το ζωμό και αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά. Χαμηλώνω τη φωτιά και τοποθετώ επάνω τα φιλέτα τσιπούρας.
-
Συνεχίζω το μαγείρεμα για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρω από τη φωτιά.
-
Σε ένα πιάτο χτυπάω τα αυγά , προσθέτω το χυμό λεμονιού, παίρνω το ζωμό από τη κατσαρόλα, κουταλιά κουταλιά και το ρίχνω στο πιάτο που έχω χτυπήσει τα αυγά με το λεμόνι. Ανακατεύω καλά και περιχύνω με αυτό το μίγμα το φαγητό. Ανακινώ την κατσαρόλα, επαναφέρω στη φωτιά και βράζω για 1 λεπτό.
Excellent!