προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 30 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 30 λεπτά. Servings: 25 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Χαράζω με ένα μαχαίρι τα κάστανα και τα βάζω σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό κρύο νερό. Βάζω την κατσαρόλα στη φωτιά και βράζω για 20 λεπτά (μετράω από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός). Αποσύρω από τη φωτιά, τα σουρώνω και τα αφήνω να έρθουν σε θερμοκρασία που να μπορώ να τα αγγίξω.

  2. Τα καθαρίζω από τις εξωτερικές φλούδες και τις εσωτερικές μεμβράνες και τα μεταφέρω στο μπλέντερ. Προσθέτω την ζάχαρη καρύδας, τους σπόρους της βανίλιας (ή το εκχύλισμα) και το κακάο. Πολτοποιώ μέχρι να ενωθούν και χωρίς να σταματήσω την πολτοποίηση προσθέτω σε δόσεις το νερό.

  3. Αδειάζω το μείγμα σε ένα μπολ, σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 3 ώρες.

  4. Βάζω αρκετό ινδοκάρυδο σε ένα πιάτο. Παίρνω μικρές κουταλιές από το μείγμα, και πλάθω σε στρογγυλά μπαλάκια. Τα «πανάρω» στο ινδοκάρυδο και σερβίρω αμέσως. Αν έχω, τα τοποθετώ σε χρωματιστά καραμελόχαρτα.

Keywords: τρουφάκια vegan κάστανο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση