προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Cook Time 1 λεπ Rest Time 8 ώρα Total Time 8 ώρες 31 λεπτά. Δυσκολία: Για Προχωρημένους Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε σαντιγί μαζί με 2 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη.

  2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω το τυρί κρέμα μαζί με τη 1 κουταλιά άχνη ζάχαρη, προσθέτω τη βανίλια και έπειτα ενσωματώνω σιγά σιγά την σαντιγί μέσα στην κρέμα τυριού.

  3. Σε ένα μπολ ανακατεύω τη βυσσινάδα με το λικέρ.
    Παίρνω μια στενόμακρη φόρμα του κέικ, στρώνω πλαστική μεμβράνη στον πάτο, και ξεκινάω με μια στρώση μαρμελάδας κράνο. Βουτάω τα σαβαγιάρ στο μίγμα της βυσσινάδας και τα στρώνω επάνω στη μαρμελάδα. Απλώνω τη μισή κρέμα και σκορπίζω λίγες κουταλιές μαρμελάδα. Σκεπάζω με μια στρώση μπισκότα βουτηγμένα στη βυσσινάδα και απλώνω την υπόλοιπη κρέμα. Σκορπάω πάλι λίγες κουταλιές μαρμελάδας και τέλος σκεπάζω με τα τελευταία μπισκότα. Σκεπάζω και το πάνω μέρος με μεμβράνη και τοποθετώ το γλυκό για 8 ώρες στο ψυγείο για να παγώσει καλά η κρέμα.

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

Απάντηση